Officiel lancering af 3. Generation af Kias dansker-darling Picanto

tirsdag, 02 maj 2017

Officiel lancering af 3. Generation af Kias dansker-darling Picanto

Den tredje generation KIA Picanto lanceres officielt hos de danske KIA forhandlere i weekenden den 20. – 21. maj. Med et selvsikkert nyt design og en højteknologisk kabine i høj kvalitet byder den nye model køberne på flere muligheder for individualisering, og den bliver klassens mest alsidige bil – selvfølgelig med 7 års garanti. En komplet løsning på en A-segment model, som fortsat appellerer til de danske bilkøbere.

En rigtig dansker-darling

Den nuværende Picanto er en rigtig dansker-darling – stadig i bilens sidste leveår slutter den som den tredje mest solgte bil i A-segmentet i 2016 lige efter VW UP og Toyota Aigo. Samtidig har den vundet mange pigehjerter. Over 60 % af køberne af den nuværende Picanto er kvinder. Den fordeling i pigernes favør er kun overgået af Fiat 500.

”Vores nuværende Picanto-kunder fremhæver designet af den udgående Picanto. De er vilde med bilens lave driftsomkostninger, de kompakte dimensioner til bykørsel og det høje niveau af udstyr i forhold til prisen. Den nye model bibeholder disse styrker. Samtidig byder den på et nyt niveau af dynamik og præstationer samt den nyeste teknologi indenfor opkoblingsmuligheder og sikkerhedsfeatures. Derfor er vi sikre på, at den nye Picanto vil hjælpe os til at bibeholde vores stærke profil og markedsandel i dette meget konkurrenceprægede segment” udtaler Rasmus Haar Aagaard; Director for Marketing & Customer Quality hos KIA Danmark.

Motorer

Fra lanceringen er den nye Picanto tilgængelig med en 1,0 benzin motor med ISG start/stop funktion (67 hk) og en 1,2 benzin motor (84 hk). Begge motorer fås med automatgear. Fra 4. kvartal vil KIAs nye 1,0-liters benzinmotor med turbo og direkte indsprøjtning (100 hk) blive tilføjet programmet.

Det danske modelprogram

Prisen på den nye Picanto starter ved kr. 94.999,- for en 1.0 benziner af udstyrsniveauet ”Vision”, som bl.a. har AEB nødbremse, el-ruder for, fjernbetjent centrallås, auto light control, komfortblink og elektronisk servostyring. Se hele det danske modelprogram her.

Fra udstyrsvarianten Comfort får man bl.a. også ratbetjent radio, AUX og USB stik, projektionsforlygter, LED kørelys, elruder bag, eljusterbare sidespejle med varme og tonede ruder. Her starter prisen ved kr. 104.999,-. Kunden skal op i en Advance for at få aircondition, men kan også tilkøbe det i en Comfort til kr. 7.999,-.

Udover Aircondition har udstyrsvarianten Advance yderligere varme i forsæder, varme i rat, læderrat/gearknop, Bluetooth og 4 højtalere. Pris fra kr. 114.999,-.

Topvarianten GT-line adskiller sig fra det øvrige modelprogram med fine GT-line designdetaljer i form af GT-line sideskørter, GT-line for og bagkofanger, GT-line udstødning samt D-formet GT-line rat. Og udover det allerede nævnte udstyr, har modellen også 16” alufælge, krom håndtag udvendigt, LED baglygter, tågeforlygter, kromliste langs vinduer, klimaanlæg, kunstlæderkabine, kunstlæder på armlæn i dørene og mellem forsæder, skydbart armlæn mellem forsæder med opbevaring, indvendige dørhåndtag i krom, sorte high glossy detaljer på armlæn i dørene og sorte high glossy detaljer på instrumentbord.

Til GT-line modellen kan man for kr. 10.999,- tilkøbe den flydende 7” skærm med navigation, bakkamera, bakalarm og Apple CarPlay. Det samme gør sig gældende for LED lys rundt om make-up spejlet. Det koster dog kun kr. 599,-.

Hvad adskiller Picanto fra konkurrenterne

Køberne af den nye KIA Picanto får adgang til nogle af de mest avancerede infotainment- og komfortteknologier, der findes i A-segmentet.

Den nye Picanto er en af de sikreste modeller i A-segmentet. Den består af dobbelt så meget avanceret højstyrkestål i forhold til den udgående model og indeholder en række aktive sikkerhedsteknologier, som bl.a. AEB nødbremsesystem som standard.

Den helt nye Picanto giver køberne bedre mulighed for individualisering med 11 livlige lakfarver, som kan kombineres med forskellige interiør pakker.

Ved makeupspejlet i solskærmene forrest i kabinen, har KIA tilgodeset pigerne, idet der kan tilvælges et nyt kraftigt LED-lys på hvert side af spejlet samt en LED stribe omkring spejlet. Takket være belysningen af makeupspejlet er det nemmere at tage makeup på, tjekke frisuren eller justere lidt på tøjet.

Bagagerumskapaciteten på 255 liter er bedst i klassen, og 60:40 splitbagsædet kan klappes helt fladt ned med et enkelt greb – så bliver det ikke nemmere. Det øger bagagerumskapaciteten til 1.010 liter.

Der er skruet kraftigt op for raffinementet i den nye Picanto takket være en række ændringer med henblik på at isolere kabinen yderligere mod vibrationer og støj fra vinden, vejen og motoren. Det har resulteret i, at bilen har den mest støjsvage kabine blandt modellerne i A-segmentet – både i tomgang og ved kørsel med almindelig hastighed

Den nye KIA Picanto er et besøg værd – kig forbi din lokale KIA forhandler i weekenden den 20. – 21. maj!

Adresse

Geertsen A/S

Huginsvej 1
4100 Ringsted
Tlf.: 57 61 03 05

facebooklogo  biltorvetLogo

Åbningstider

Administration
Mandag - Torsdag: 07:30 - 15:45
Fredag: 07:30 - 15:15
Lørdag - Søndag: Lukket

Salgsafdeling
Mandag - Fredag: 09:00 - 17:30
Søndag: 11:00 - 15:00
Lørdag: Lukket
Uden for normal åbningstider kontakt.. Vi er klar 24/7. Kontakt Flemming for aftalt tid.

Service
Mandag - Torsdag: 07:30 - 15:45
Fredag: 07:30 - 15:15
Lørdag - Søndag: Lukket