Aircondition

Aircondition – Service på bilen

Få det fulde udbytte af dit aircondition

Alle klima og aircondition anlæg vil med tiden miste kølevæske, som vil sive ud via anlæggets forskellige samlinger. Køleeffekten bliver derfor forringet, og i den sidste ende vil anlægget stoppe med at virke.

Man kan også opleve lugtgener, når klima eller aircondition tændes i bilen. Det skyldes at alle anlæg har et filter og en fordamper, der kræver vedligeholdelse. Filtret i anlægget skal skiftes med jævne mellemrum, da det filtrerer støv, pollen og andre små organismer fra luften. Anlæggets fordamper skal også jævnligt renses for at undgå for stor dannelse af bakterier, svampe og mikroorganismer.

Ved A/C-service tømmes anlægget for gammelt kølemiddel, olie og sporemiddel. Før der fyldes nyt på, kontrolleres det for utætheder. Anlægget bliver grundigt renset og desinficeret i anlæggets fordamper og luftkanaler og til slut foretages en funktionskontrol af anlægget.

Hvornår har du sidst fået tjekket bilens aircondition? Med et serviceeftersyn af bilens aircondition får du det maksimale ud af anlægget.

Følgende er inkluderet i den “store pakke”:

  • Bakterier, svampe og andre skadelige mikroorganismer fjernes
  • Pollen, fugt og nikotin fjernes
  • Risikoen for allergiske reaktioner mindskes
  • Ubehagelig lugt i bilen fjernes.
  • Påfyldning af kølemiddel

Pris 995,- inkl. moms – aircondition service
Pris 1.295,- inkl. moms – aircondition servicer med en rensning af anlægget

Går du med tankerne om at erhverve en Kia som din næste bil, står vi fuldt til rådighed i at vejlede dig ang. model.

Geertsen A/S i Ringsted er autoriseret Fiat Service-værksted. Dvs. vi kan håndtere alle former for service og vedligeholdelse af din Fiat - Uanset model.

Som bilforhandler af Opel, er vi klar at give dig den bedste rådgivning i netop, hvilken bilmodel, der vil passe dig bedst.