Den nye tredje generation af KIA Ceed Hatchback og KIA Ceed Sportswagon har meget tilfælles: Et modent og atletisk nyt designsprog med et mere selvsikkert look, som er følelsesbetonet og præcist udført. Og en kabine med sofistikeret finish og spækket med en imponerende række af avancerede teknologier, der løfter komforten og sikkerheden til et helt nyt niveau. Foruden nye motorer og en ny undervogn, der gør enhver køretur endnu sjovere og endnu mere medrivende.

Et kraftfuldt udseende

Det modne udvendige design efterlader et indtryk af dristighed med dynamiske og friske nye højdepunkter som eksempelvis en 2-lags kølergrill indrammet af full LED-forlygter og iøjnefaldende ”ice cube”-LED-dagskørelys, nye 17” tofarvede alufælge og elegant LED-dagskørelys i baglygterne. Denne kraftfulde appeal matches af en selvsikker styling og en følelse af høj kvalitet i begge bilers kabine. Mere ergonomi end nogensinde før – interiøret byder fører og passagerer velkommen med en større andel af bløde materialer som fx komplet sort læderindtræk. Der er også en stor følelse af rummelighed og komfortfeatures som opvarmede og ventilerede forsæder og opvarmede bagsæder.

Gør dig klar til en sjov køreoplevelse

Den nye KIA Ceed Hatchback og Ceed Sportswagon er konstrueret til de europæiske veje, og køreegenskaberne er fintunet til at forbedre køreoplevelsen, hvad angår dynamik, engagement, stabilitet og kontrol. Et nyt helt uafhængigt hjulophæng giver førerne mere adrætte køreegenskaber med omgående respons. Takket være et stort udvalg af motorer, 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse som ekstraudstyr og mulighed for Drive Mode Selection kan du skræddersy din kørestil – enhver vej bliver mere underholdende og sjov at køre på.

Fornøjelse og sikkerhed

Innovation er et centralt punkt i den nye KIA Ceed hatchback og Ceed Sportswagon, hvilket klart kommer til udtryk i en lang række nye teknologier, der giver overlegen komfort, nem opkobling og optimeret sikkerhed på vejen. Det gælder fx den elegante 8” touchscreen med navigationssystem og automatisk klimaanlæg. Den fremragende lydkvalitet med JBL premium-soundsystem med Clari-Fi™-teknologi. Plus komplet integrering af smartphone med stemmegenkendelse og Bluetooth til styring af musik og opkald. Og når det gælder sikkerheden, er Drive Wise-assistentteknologierne dedikeret til at minimere potentielle farer og gøre kørslen så nem og effektiv som muligt.